Managed hosting door True

IBM Software via Bell Microproducts

 

IBM Software heeft Bell Microproducts Solutions benoemd tot Value Added Distributor in Nederland. Met deze benoeming distribueert Bell Microproducts Solutions nu ook in Nederland IBM Software-producten aan haar resellers.

Dit in navolging op de andere Europese BMS vestigingen. Daarnaast levert het bedrijf ondersteunende, value-added diensten voor de oplossingen van IBM Software. Bell Microproducts Solutions bouwt als total storage solutions provider een complete IBM-omgeving met storage, storage mangement en services als kernactiviteit. Bell Microproducts Solutions ondersteunt de vier productlijnen voor dataopslag van IBM software, te weten: DB2, Tivoli, Websphere en Lotus. Gestart wordt met DB2 en Tivoli en later dit jaar worden Websphere en Lotus actief ondersteund. Nog dit jaar stelt het bedrijf per productlijn extra specialisten aan om de hoogwaardige support blijvend te kunnen garanderen. Met het besluit dit volledige softwarepakket toe te voegen aan het Bell Microproducts Solutions-portfolio, realiseert de organisatie de gewenste marktverbreding, als onderdeel van de algehele bedrijfsstrategie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.