Managed hosting door True

Citee met goud beloond door Microsoft

 

Citee, onderdeel van Newconomy, heeft zich gekwalificeerd voor Microsoft Gold Certified Partner op het gebied van Collaborative Solutions.

De Gold Certified Partner status is de hoogst bereikbare bij Microsoft en wordt toegekend op basis van succesvol uitgevoerde projecten, aantoonbare kennis van medewerkers en een goede en langdurige relatie. Collaborative Solutions (Sharepoint Portal Server, Content Management Server en Exchange Server) is een groep producten die zich vooral richt op (verder) verbeteren van de productiviteit van medewerkers en biedt oplossingen voor documentbeheer, portals, websitebeheer, mail en agendabeheer. Citee heeft een aantal kernactiviteiten ontwikkeld die het mogelijk maken om organisaties niet alleen te ondersteunen op de afzonderlijke deelgebieden, maar tevens om verantwoordelijkheid te dragen voor veranderingsprojecten waarin verschillende disciplines zijn vereist om tot een overeengekomen resultaat te komen. Citee maakt sinds eind 2002 onderdeel uit van Newconomy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5460). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.