Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro voegt Dell toe aan assortiment

 

Stefan Duijndam, sales director Ingram Micro.

Ingram Micro heeft de producten van Dell opgenomen in het productportfolio. De samenwerking gaat gepaard met verschillende exclusieve acties.

Met de optekening van Dell voegt Ingram Micro één van de grootste it-leveranciers toe aan zijn portfolio. Daarvan gaat Ingram Micro een breed assortiment voeren, waaronder server-, storage- en networkingproducten, monitoren, desktops, notebooks, projectoren en accessoires. Ingram Micro heeft een speciaal ‘Dell-team’ ingericht om de samenwerking direct een vliegende start te geven. Daartoe worden ook speciale acties op touw gezet voor resellers. Wat voor acties dit allemaal zijn maakt de distributeur nog niet bekend. De eerste actie is een gratis monitor voor de eerste veertig resellers die voor een bedrag van vijfhonderd of meer bestellen. 

Stefan Duijndam, sales director bij Ingram Micro is blij met het optekenen van Dell. 'Met Dell hebben we een echte wereldspeler aan boord die voor onze klanten meer dan interessant is. Vanwege hun end-to-end propositie als het gaat om it-infrastructuur, is Dell een grote aanwinst voor het aanbod dat wij klanten kunnen bieden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5424308). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.