Managed hosting door True

NEC Computers detacheert account manager bij Misco

 

Het channel-team van NEC Computers Nederland BV is uitgebreid met Sihem Mohib die als dedicated account manager bij NEC partner Misco Nederland BV in Amstelveen is gestationeerd. Mohib heeft ruime ervaring opgedaan in de IT branche, onder andere bij andere hardware fabrikanten.

NEC is momenteel actief bezig om een netwerk van resellers op te bouwen. Om die reden ging NEC een strategisch samenwerkingsverband aan met reseller Misco Nederland BV uit Amstelveen. Sihem zal, als dedicated account manager, een groot deel van de week vanuit het kantoor van Misco gaan werken. Op deze manier denken Misco en NEC maximaal rendement uit de samenwerking te halen.

Mohib: 'In mijn functie ben ik de coördinerende factor tussen NEC en Misco, om de verkoop van de NEC-producten te stimuleren. Daarvoor ondersteun ik het Misco sales-team met actuele productinformatie en documentatie, forecasting en pricing, promo’s en reclamematerialen. Heel groot voordeel daarbij is, dat ik direct bij de sales mensen zit en meteen in kan haken op hun vragen. Als ‘funded head’ bij Misco op kantoor, kan ik verkoopprocessen goed volgen en waar nodig bijsturen.'

  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/542427). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.