Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mobotix stelt Gold-IP aan als distributeur

 

De Duitse fabrikant van hoge resolutie video-oplossingen Mobotix heeft Gold-IP uit Papendrecht aangesteld als distributeur. Directeur Frank Goldewijk continueert onder deze nieuwe naam de activiteiten van CNI Europe op het gebied van IP-gebaseerde video-oplossingen en bijbehorende netwerkinfrastructuur. Mobotix maakt tegelijkertijd bekend dat Willem Schonewille is benoemd tot Business Development Manager Nederland.

Behalve via Gold-IP worden de Mobotix-oplossingen in Nederland ook gedistribueerd door ADI Global Distribution en Smartwares Security Benelux. “Met de nieuwe naam en vanuit een nieuw kantoor kunnen wij ons duidelijker profileren als volledig gespecialiseerde distributeur op het gebied van IP-gebaseerde video-oplossingen”, licht Goldewijk toe. “Ondersteund door de tientallen jaren ervaring en kennis van ons complete team“. “Wij wensen Frank Goldewijk en zijn team veel succes met het verder uitbouwen van de business vanuit Gold-IP, zowel met betrekking tot onze hoge resolutie video-oplossingen als bijbehorende infrastructuur”, zegt Tristan Haage, de CSO van Mobotix.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5418249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.