Managed hosting door True

Samenwerking Magnus en Sofon

 

IT-dienstverlener Magnus gaat samenwerken met Sofon, een Nederlandse ontwikkelaar van software voor productconfiguratie en offertegeneratie.

De samenwerking brengt de ERP-kennis van Magnus en de ’Guided Selling Solutions’ van Sofon samen. Allereerst heeft Magnus een interface ontwikkeld om Sofon-oplossingen optimaal te laten samenwerken met de ERP-oplossingen van SAP. De twee bedrijven verwachten al snel een eerste gezamenlijke project te kunnen aankondigen. Fred Hermans, CEO van Magnus: ’Onze klanten zijn momenteel vooral ge├»nteresseerd in kleinere, tactische oplossingen waarmee ze hun bedrijfsprocessen - liefst zowel intern als naar de klant gericht - kunnen verbeteren en kosten besparen. Een belangrijke uitdaging is het vinden van de balans tussen het klantgericht functioneren en het beheersbaar houden van logistiek en productie. De software van Sofon zorgt bijvoorbeeld voor versnelling van het offerte- en ordertraject, verbetering van de afstemming tussen verkoop en werkvoorbereiding, en voor een optimale betrokkenheid van de binnen- en buitendienst bij de klant.’ Volgens Paul Kimmel, General Manager van Sofon, gaat het verbeteren van het verkoop- of serviceproces meestal gepaard met integratie met de bedrijfssystemen van de organisatie, of optimalisatie daarvan. ’Dit is precies waar de toegevoegde waarde van Magnus ligt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5334). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.