Managed hosting door True

Computable Awards 2015

Computable nomineert 5 ICT-opleiders

 

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert Dutch Innovation Factory met De Haagse Hogeschool, Fontys Hogeschool, Global Knowledge, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Transfer Solutions in de categorie 'Ict-opleider van het jaar'. Elk jurylid beoordeelde alle ingediende organisaties. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf organisaties te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde ict-opleiders. Hieruit is deze top vijf gekomen.

De jury meent dat de snelheid van het uitwisselen van kennis van groot belang is bij opleiders. De genomineerde partijen weten de rol van technologie in het onderwijs een steun in de rug te geven en nemen een voorbeeldrol aan op dit gebied. Zo stimuleren deze ict-opleiders het samenwerken aan innovatie, met toepasbare oplossingen als gevolg, en brengen ze het bedrijfsleven, het onderwijs, onderzoek en studenten bij elkaar. Deze ict-opleiders doen meer voor de ontwikkeling en innovatie dan enkel lesgeven en opleiden.

Dutch Innovation Factory met De Haagse Hogeschool
Zoetermeer heeft de nationale primeur met een drietal hbo ict-opleidingen van De Haagse Hogeschool, een innovatiecentrum (incubator) en verschillende ict-bedrijven onder één dak in de Dutch Innovation Factory. De zwaartepunten van de opleidingen en het onderzoek van De Haagse Hogeschool in Zoetermeer zijn cybersecurity, social innovation, onderwijsvernieuwing en 3D & serious gaming.

Fontys Hogeschool
Op vrijdag 12 september 2014 opende Fontys ObjeXlab officieel de deuren. ObjeXlab, onderdeel van het Centre of Expertise High Tech Systems & Materials, draagt met onderzoek en innovatie bij aan de nieuwste ontwikkelingen van Additive Manufacturing (3D printing) en Adaptive Robotics. Het lab is op het gebied van educatie en onderzoek een belangrijke schakel tussen bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen.

Global Knowledge
Global Knowledge ziet de belangstelling voor nieuwe lesvormen sterk toenemen. Werkgevers en werknemers zijn op zoek naar efficiënte manieren om hun kennis op peil te houden. Global Knowledge laat zien dat leren op afstand dezelfde resultaten oplevert als klassikaal leren.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Met ingang van 1 oktober 2014 is Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) toegetreden als Educational Knowledge Partner van de ASL BiSL Foundation. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan tachtig bachelor- en masteropleidingen.

Transfer Solutions
Transfer Solutions is geen doorsnee aanbieder van opleidingen. Toch zit het delen van kennis in het dna van het bedrijf. Naast alle deelnemers die een van de officiële Oracle- en Java-trainingen volgen, ontvangt Transfer Solutions jaarlijks ruim zeshonderd belangstellenden die volledig kosteloos worden bijgepraat over allerlei technologische ontwikkelingen.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste Ict-opleider van het jaar is. Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op:

De onafhankelijke vakjury bestaat uit

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5290551). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.