Managed hosting door True

SNE en Network Appliance kondigen samenwerking aan

 

SNE Europe, distributeur van storage-oplossingen, en Network Appliance, fabrikant van opslagsystemen, kondigen vandaag hun samenwerking aan. SNE gaat als enige distributeur NetApp-producten distribueren binnen Nederland.

Doel van de samenwerking is het door SNE beleverde dealerkanaal te ondersteunen bij de introductie van NetApp-producten en de ‘value-added services’ onder de aandacht te brengen. Het eerste initiatief hiervan was al te zien op het NetApp-event dat op 15 maart gehouden werd in Rosmalen.

Edgar Beck, managing director bij SNE: ‘SNE is al lang op zoek naar een a-merk storage-leverancier; het gevoel is dat NetApp in combinatie met de rest van het SNE portfolio een excellente keus is. Wij zullen er alles aan doen om de unieke kenmerken van de NetApp-producten zoals de gecombineerde RAID-technologie met het file system, het zogenaamde ‘WAFL-System’, aan het dealerkanaal te introduceren.’

‘Door de onstuimige groei van Network Appliance hebben we behoefte aan een verdere verbreding van de marktdekking in Nederland,’ adus Bert van der Zande, director Benelux van NetApp. ‘Met de uitstekende kennis van storage- en datamanagement-oplossingen zal SNE met haar gefocusde marktbenadering bijdragen aan de verdere vergroting van het marktaandeel.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/528163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.