Managed hosting door True

McDOS voorjaarsactie: ‘Rent a maid ’

 

McDOS lanceert samen met Philips een spectaculaire voorjaarsactie waarbij resellers kunnen sparen voor een interieurverzorgster.

Het voorjaar hangt in de lucht en dat betekent onder andere dat de tijd voor de grote schoonmaak is aangebroken. McDOS lanceert samen met Philips een actie die het dealers eenvoudig maakt het huis (of kantoor) aan de kant te krijgen: Rent a maid! De actie, die op 10 maart van start ging, loopt nog tot en met 25 april 2003. Genoeg tijd dus om gebruik te maken van de schoonmaakdiensten die McDOS samen met Philips aanbiedt. Elke dealer die voor €8.500,- aan Philips monitoren of projectoren besteedt krijgt een hulp in de huishouding op kanoor of thuis. Dealers die de limiet niet halen kunnen toch verzorgd het voorjaar in. Een besteding van €5.000,- levert een Philips stofzuiger op, bij een besteding van €1.500,- ontvangt de dealer een Philips kruimeldief. De actie is volgens productmanager Dave van Limbeek nu al een groot succes: “Het is een origineel idee dat goed aanslaat. Dealers zijn er zeer over te spreken. En nu maar afwachten hoeveel maids er aan de slag gaan!”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5280). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.