Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stebis distribueert HP-camera's

 

Stebis heeft een overeenkomst gesloten met VistaQuest die de licentie van Hewlett Packard heeft om naast digitale camera’s ook action- en dashboard cam’s onder het merk HP op de markt te brengen. De markt voor action- en dash cam’s is de laatste tijd explosief gestegen.


De lijn van action cams bestaat uit een 2 tal low-end modellen met 8 Megapixel camera die enkel verschillen door de uitvoering wit of zwart. De AC-200W is mid-range met 5 Megapixels en een beduidend grotere filmhoek van 170 graden en wordt geleverd mpt remote-control via een besturing vanaf de pols. Het topmodel is de AC-300W die met zijn 16 MegaPixels en 152 graden filmhoek je volgens de leverancier versteld zal doen staan, mede door het bijgeleverde 'polshorloge' waarop de beelden direct weergegeven worden en de besturing van de camera gedaan wordt tijdens het filmen, een uniek feature van HP voor de action cams. Uiteraard zijn er voor de verschillende modellen accessoires leverbaar zoals een chest-mount, head-mount en T-Tip Gopro adapter

De range van HP voor de dash cam’s bestaat uit een 3-tal camera’s met 2, 3.5, of 4 Megapixels. Allemaal uitgerust met gps en vol met features zoals een signaal bij snelheidsoverschrijding of de uiterst handige keep-in-lane assist waardoor een waarschuwingssignaal klinkt als er van rijbaan gewisseld wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5269984). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.