Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Atlantis start opmars in de Benelux

 

Atlantis Computing heeft belangrijke vorderingen geboekt in de Benelux. Dit blijkt uit een groeiend klantenbestand, nieuwe partners en de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam.

Het platform Atlantis USX gaat de pijler vormen van de verdere uitbreiding van Atlantis Computing in de Benelux. Deze Software Defined Storage-oplossing biedt de opslagprestaties van een volledig op flash gebaseerd storage array tegen de helft van de kosten van traditionele san- of nas-oplossingen. Atlantis USX onderscheidt zich door zijn unieke HyperDup Content-Aware Data Services, die gebruikmaken van de technologie van Atlantis voor real-time deduplicatie. Dit wordt gebruikt om gegevensreductie, i/o-versnelling, gegevensbeheer, datamigratie, beveiliging en unified storage naar alle opslag binnen het datacenter te brengen. Atlantis dringt de kosten terug met behulp van intelligente en stabiele optimalisatiesoftware die alle opslagcapaciteit binnen een pool bijeen brengt en virtualiseert.

Klanten kunnen met de oplossing van Atlantis voorzien in de groeiende vraag naar opslagcapaciteit en binnen het hele datacenter profiteren van flash opslagprestaties. Daarbij kunnen zij een beroep doen op hun bestaande opslaginvesteringen of nieuwe, hyper-converged storage oplossingen toevoegen die de weg naar het datacenter van de toekomst vereffenen. De gepatenteerde diensten voor datamigratie van Atlantis minimaliseren de latency en zijn in staat om virtuele workloads binnen een paar seconden te verplaatsen tussen opslagsystemen, datacenters en de cloud.

Atlantis Computing is verder een samenwerking aangegaan met Prianto, dat zal optreden als distributeur voor de Benelux. Daarnaast hebben Winvision, TenICT, Comparex, Lemontree, PQR Login Consultants en Insign partnerovereenkomsten met Atlantis getekend. Het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal en verschillende andere ziekenhuizen hebben voor de vdi van Atlantis gekozen ter ondersteuning van hun ict-infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5263173). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.