Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CVIS sluit partnerovereenkomst met Bright

 

Bright Computing, leverancier van high performance managementoplossingen voor cloud, big data en high performance computing (hpc), kondigt aan dat het een partnership heeft ondertekend met CVIS, een Nederlandse aanbieder van innovatieve hpc-oplossingen voor bedrijven in de Benelux-regio.

CVIS heeft partnerships met een ecosysteem van best of breed-bedrijven in de hpc-wereld, van ontwerp en bouw tot baanbrekende implementatie in een ict-omgeving die precies past binnen de compute vereisten van iedere klant. Het bedrijf werd in 2006 opgericht en ondersteunt de on premise stand alone hpc-infrastructuren. CVIS is bovendien de officiële reseller van de Britse hpc-specialist OCF in de Benelux regio, waardoor het bedrijf in staat is ad-hoc rekenkracht uit de cloud bij te schalen.

Door de toetreding tot Bright's partnerprogramma kan CVIS de Bright Cluster Manager opnemen in het eigen productportfolio en aanbieden aan klanten. De oplossing geeft CVIS de mogelijkheid een extra abstractielaag te bouwen in de eigen ict-omgevingen, waardoor het beheer eenvoudiger is en werkprocessen worden geautomatiseerd. Aanpassing en beheer van de omgeving kunnen hierdoor sneller en gemakkelijker, met als resultaat dat de business sneller en kosteneffectiever kan opereren.

Martien Schoonus, sales & marketing directeur bij CVIS: 'Onze producten en diensten vullen elkaar aan en stellen ons in staat dynamische ict-omgevingen te creëren die tegemoetkomen aan steeds weer veranderende behoeften van onze klanten.'

Mark Sargeant, sales directeur Verenigd Koninkrijk en Benelux bij Bright: 'Onze samenwerking met CVIS geeft mogelijkheden voor de Benelux markt: Klanten kunnen nu gebruikmaken van de software van Bright om hun eigen on-premise hardware, operating system en hpc-software aan te sturen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5258445). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.