Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys partner van X-IO Technologies

 

X-IO Technologies, innovator in ict-opslag, maakt bekend dat Unisys Nederland een officiële excellence-partner is geworden. Klanten van Unisys krijgen daarmee directe toegang tot de ‘Intelligent Storage Element’-technologie van X-IO, waaronder de recent geïntroduceerde all flash arrays uit de ISE 800-reeks.

Unisys is de samenwerking met X-IO aangegaan in het kader van zijn ‘Software Defined Ready Hybrid IT’-initiatief. Dankzij de nieuwe partnerstatus kan Unisys voorzien in de behoeften van klanten aan kostenefficiënte en krachtig presterende storage-oplossingen voor hun datacenter- en cloud-initiatieven. De samenwerking is aanvankelijk gericht op de Nederlandse markt, maar zal de komende maanden naar verwachting worden uitgebreid naar andere Noord-Europese landen.

Guido C. de Nobel, manager Infrastructure Services bij Unisys Nederland: 'Unisys ziet een toenemende belangstelling van klanten in softwaregedefinieerde ict. Hierbij worden de hardware en software van elkaar gescheiden, zodat een werkelijk flexibele en aanpasbare infrastructuur ontstaat. X-IO doet waar het goed in is, namelijk het bieden van betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid tegen een aantrekkelijke prijs. Verder ben ik zeer te spreken over de ‘Zero Touch-aanpak’ van X-IO: ict-opslag die geen tussenkomst van beheerders vereist.'

Zahid Anwar, business development manager voor Noord-Europa bij X-IO: 'Het doet ons een genoegen dat Unisys ervoor heeft gekozen om onze oplossingen in zijn aanbod op te nemen. Het bedrijf staat bekend om zijn vermogen om slimme oplossingen te ontwikkelen op basis van zorgvuldig geselecteerde zakelijke technologie. Trends als zakelijke mobiliteit, IoT en big data vragen om optimale niveaus van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Opslagtechnologie zal daarbij een steeds centralere rol gaan spelen. Unisys heeft oog voor deze trend en koos voor X-IO na een uitgebreide evaluatie van onze oplossing.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5255253). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.