Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda Networks breidt Benelux team uit

 

Barracuda Networks, de leverancier van met de cloud verbonden oplossingen voor ict-beveiliging en -opslag, heeft het verkoopteam in de Benelux uitgebreid om het succes in het kanaal ook in 2015 voort te kunnen zetten. Barracuda merkt namelijk dat bedrijven blijven vragen om oplossingen die hun it vereenvoudigen. Barracuda speelt op deze behoefte in met producten zoals de NG Firewall en de Data Protection Plus-oplossingen.

Ter ondersteuning van resellers en klanten in de Benelux heeft Barracuda Raf Vervloessem aangesteld als regional sales director en Joost Aarsen als salesmanager. Beide verkoopverantwoordelijken hebben ruime ervaring binnen de ict-sector. Barracuda zal gebruik blijven maken van de verkoop via het bestaande distributiekanaal, met partners als Ingram Micro en Kappa Data. Kappa Data heeft in 2014 succesvol tweehonderd NG Firewalls geïmplementeerd binnen zijn aanbod van managed services.

De Data Protection Plus-oplossingen en het NG Firewall-portfolio van Barracuda helpen organisaties met het optimaliseren van de beveiliging, en toegankelijkheid en beschikbaarheid van hun data. Dit zijn cruciale vereisten binnen moderne, data-intensieve bedrijfsomgevingen.

Vervloessem: 'We zijn erg trots op de vooruitgang die we in 2014 in deze regio hebben geboekt. We kijken ernaar uit om onze banden met strategische resellers aan te halen om onze groei te versnellen. Onze missie is om klanten de mogelijkheid te bieden hun bedrijfskritische gegevens op veilige wijze op te vragen, op te slaan en uit te wisselen met behulp van onze producten en klantenservice.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5244247). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.