Managed hosting door True

Computable Awards 2015

Gezocht: ICT-projecten in grootbedrijf en MKB

 

Grootbedrijf en midden-kleinbedrijf kunnen vanaf dit jaar met hun ict-projecten meedingen naar een Computable Award. Computable heeft namelijk twee nieuwe categorieën in het leven geroepen: ICT-project van het jaar in het grootbedrijf en ICT-project van het jaar in het MKB. Tot en met 26 maart kunnen de ict-projecten voor deze categorieën worden ingediend.

Voor elke categorie bepaalt de jury welke tien organisaties hun project mogen pitchen voor een deeljury met specialisten uit het betreffende vakgebied. Dit resulteert in vijf genomineerden voor de award mkb en de award grootbedrijf. Dan is het de beurt aan Computable-lezers om hun favoriet aan te wijzen. Uiteindelijk bepalen jury en lezers wie er wint. De uitreiking vindt dit jaar plaats op 3 november in Jaarbeurs Utrecht. 

Nomineer je favoriet

Nomineer nu ict-projecten voor het mkb en grootbedrijf. Geen projecten in het mkb of grootbedrijf? Tot en met 17 april is er nog de mogelijkheid om projecten in te dienen voor de categorie: ICT-project van het jaar in de Overheid. Net begonnen? Wegens succes wordt de deadline van Nederlandse start-up van het jaar uitgesteld naar 9 april.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5242285). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.