Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stebis distribueert Aberdeen-producten

 

Stebis heeft een overeenkomst gesloten met Aberdeen voor de distributie van en support op de producten van Aberdeen uit de VS die in nauw overleg met fabrikanten worden samengesteld, gecertificeerd en getest. Op de website van Stebis is iedere server-, storage- of VMware-oplossing eenvoudig samen te stellen.

Alle door Aberdeen geleverde producten worden in overleg met fabrikanten samengesteld en gecertificeerd. Door de grondige en zware stress-test van enkele dagen worden alle mogelijke fouten gedetecteerd, na herstel wordt de stress-test opnieuw uitgevoerd. Hierdoor is de uitval bij installatie of in de gebruiksperiode bijna nul. Het portfolio van Aberdeen omvat iscsi-, jbod-, nas- en san-oplossingen voor verschillende markten zoals video-editing en broadcasting. Aberdeen is Certified VMware System Builder waardoor het aan de hoge eisen die afnemers stellen voldoet en overschrijdt.
 
Door de jarenlange ervaring en directe contacten met leveranciers zoals Intel, Seagate, Hitachi en andere componenten-leveranciers kunnen Aberdeen en Stebis de laatste technologie implementeren bij de assemblage en ondersteunen met vijf jaar garantie en de mogelijkheid van diverse on-site-service en supportcontracten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5234978). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.