Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microfix start terugroepactie Apple Macbook Pro

 

Apple heeft vastgesteld dat een aantal Apple MacBook Pro systeemen mogelijk last heeft van vervormd beeld, geen beeld of het onverwacht opnieuw opstarten van het systeem. De bewuste MacBook Pro’s zijn verkocht tussen februari 2011 en december 2013. Vanaf 27 februari is er een aanvullend Apple reparatieprogramma waarbij de betreffende Macbook Pro gratis door Microfix wordt gerepareerd.

Een MacBook Pro met dit probleem kan de volgende symptomen vertonen: Een vervormd of verdraaid beeld, Geen beeld wanneer de computer is ingeschakeld of
• De computer start onverwachts opnieuw op

Modellen waarbij het probleem kan optreden zijn de MacBook Pro 15-inch (heel 2011), Macbook Pro17-inch (heel 2011) en de MacBook Pro Retina 15--inch (medio 2012 - begin 2013). Als de Macbook Pro geen van de symptomen vertoont en niet één van de betreffende producten is dan hoeft men niets te doen.

Microfix is een geautoriseerde Apple service provider met een landelijke ophaalservice en werkplaatsen in Leiden en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5232838). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.