Managed hosting door True

Infotheek opent kantoren in Italië en Bulgarije

 

Leverancier van ict-apparatuur Infotheek breidt uit met vestigingen in Italië en Bulgarije. Via kantoren in de omgeving van de Italiaanse stad Milaan en de Bulgaarse stad Burgas vergroot het bedrijf uit Leiden de internationale activiteiten. Vanuit de nieuwe vestigingen wordt vooral ingezet op groei binnen de grootzakelijke markt in Zuid- en Oost-Europa.

Volgens Infotheek liggen op de Italiaanse en Oost-Europese markt goede kansen voor de verkoop van 'refurbished' apparatuur. Dat is tweedehands hardware die door de leverancier op zeventien criteria wordt getest, gecertificeerd en met garantie wordt geleverd. Infotheek ziet onder meer groeikansen in de grootzakelijke markt voor de verkoop van die hardware.

De teams in Italië en Bulgarije bestaan onder meer uit medewerkers die van verschillende distributeurs zijn overgestapt naar Infotheek. Mirjam Roos, internationaal sales & marketing-directeur bij Infotheek: 'Het vinden van de juiste mensen die een kantoor kunnen leiden is hierbij zeer belangrijk. Ervaring is wenselijk, maar het belangrijkste vinden wij de drive om te ondernemen.'

Met de uitbreiding naar Italië en Bulgarije komt het aantal landen waarin de leverancier met eigen verkoopkantoren actief is op negen te staan. Infotheek heeft nu vestigingen in Leiden (Nederland), Barcelona (Spanje), Mechelen (België), Ulm (Duitsland), Kopenhagen (Denemarken), Stockholm en Göteborg (Zweden), Milaan (Italië), Milton Keynes (Engeland) en Burgas (Bulgarije).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5229849). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.