Managed hosting door True

Detron benoemt KPN'er tot directeur Brabant

 

Arthur Haag is bij Detron aangesteld als directeur ICT Brabant.

Detron ICT Groep heeft Arthur Haag benoemd tot directeur van de divisie ICT Brabant. Haag is afkomstig van KPN waar hij de laatste twintig jaar verschillende commerciële- en management-functies bekleedde. In zijn nieuwe functie zal Haag zich richten op de uitbouw van de commerciële activiteiten van de dienstverlener in de provincie Noord-Brabant. Daarnaast voert hij de algemene leiding over de divisie ICT Brabant.

Haag: ‘De overstap naar Detron was voor mij een bewuste keuze. Klanten hebben behoefte aan een ict-leverancier die snel en flexibel kan inspelen op een snel veranderende wereld en tegelijkertijd ook continuïteit en zekerheid biedt.' Volgens Haag neemt Detron die taken uit handen waardoor klanten zich kunnen richten op ondernemerschap.

Volgens de directeur van de divisie ICT Brabant is die regio één van de meest toonaangevende economieën van Nederland. 'We zullen daar, nog meer dan nu al het geval is, een rol van betekenis gaan spelen.'

Detron

Ict-dienstverlener Detron spitst zich toe op het beheer van ict- en telefonieomgeving en is met een jaaromzet van ongeveer 105 miljoen euro (2014) en ongeveer 550 medewerkers naar eigen zeggen één van de grootste niet-beursgenoteerde ict-ondernemingen van Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5229381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.