Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stichting ITdonations breidt uit in België

 

Stichting ITdonations breidt de werkzaamheden uit in België. De stichting, onderdeel van NEG Group, heeft al verschillende samenwerkingen met Belgische bedrijven, maar is van plan er binnenkort ook een kantoorvestiging te openen.

Stichting ITdonations gaat zijn werkzaamheden in België uitbreiden. De stichting, onderdeel van NEG Group in Nieuwegein, heeft zich op de Nederlandse markt al ruimschoots bewezen met een gedoneerd bedrag van ruim 1,5 miljoen euro door 350 zakelijke relaties.

Stichting ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van afgeschreven ict-apparatuur waarbij de restwaarde wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze. De stichting ziet België als een geschikte markt omdat veruit de meeste doelen die daar actief opereren, het moeten doen zonder staatssteun en afhankelijk zijn van hun eigen fondsenwervingskanaal. Stichting ITdonations biedt deze doelen een unieke manier van fondsenwerving. In België heeft Stichting ITdonations al samenwerkingen met onder andere Goodman, UPC Leuven, Danone en Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg. Binnenkort wordt in België een kantoor opgezet.

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om actief te zijn op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Een ‘groen’ beleid met duidelijke aandacht voor de drie p’s: people, planet en profit, wordt steeds meer gevraagd in offerte-trajecten. Een samenwerking met Stichting ITdonations draagt hier een behoorlijk steentje aan bij. De afgeschreven ict-apparatuur vanuit de zakelijke markt wordt 100 procent veilig, inclusief dataverwijderings certificaten, en volgens de laatste ISO certificeringen en milieunormeringen, verwerkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5227637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.