Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcadis biedt LAN- en WLAN-trainingen

 

Training

Vanaf begin dit jaar biedt Alcadis haar partners de mogelijkheid om een LAN- en WLAN-training te volgen aan de Alcadis Academy. In een ééndaagse training verkrijgt men alle basiskennis die nodig is om (W)LAN-projecten te ontwerpen, realiseren en beheren.

Via de Alcadis Academy deelt Alcadis haar kennis over Wi-Fi en connectiviteit met haar partners. Als gecertificeerd trainingscenter van Ruckus Wireless en Alcatel-Lucent traint en certificeert Alcadis haar partners en ook biedt zij op aanvraag diverse op maat gemaakte trainingen aan.

Daarnaast organiseert Alcadis jaarlijks zo’n 30 gratis seminars met meer dan 800 deelnemers vanuit de IT- en telecombranche die hier kennis op doen over Wi-Fi en/of de producten uit het portfolio van Alcadis. Om partners te kunnen voorzien in hun vraag naar basiskennis over LAN en WLAN voegt Alcadis nu nieuwe trainingen toe aan haar Academy.

De LAN en WLAN Fundamentals trainingen richten zich op een breed publiek die op zoek zijn naar benodigde kennis over het ontwerpen, implementeren, beheren en troubleshooten van netwerken. Deze trainingen zijn zowel geschikt voor netwerkbeheerders, support engineers, netwerkdesigners, consultants en integrators, ontwikkelaars van software en hardware en IT decision makers. Om deze trainingen te kunnen volgen is geen voorkennis nodig en het kan als opstapje gebruikt worden voor certificeringstrainingen voor onder andere CWNP, CWNA, ACFE en Ruckus WiSE.

'Vanuit ons partnerkanaal krijgen wij veel verzoeken om hen op praktische wijze van benodigde kennis over LAN en WLAN te voorzien. Met de toevoeging van de LAN en WLAN Fundamentals Training voorzien wij hierin. Certificeringstrainingen van diverse fabrikanten komen beter binnen bereik met een gedegen (merk onafhankelijke) netwerktraining. Het is dan ook een logische stap in onze professional services en als toevoeging op de Alcadis Academy', aldus Jeroen Lettinck, senior technical officer bij Alcadis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5218049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.