Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tech Data distribueert Dell ook in Nederland

 

Dell werkt vanaf vandaag ook in Nederland samen met Tech Data. Tech Data is een van de grootste distributeurs van technologieproducten ter wereld. De overeenkomst stelt Tech Data in staat om client- en enterprise-oplossingen van Dell te verkopen.

Dell werkt in verschillende Europese landen al samen met Tech Data en profiteert voortaan ook in Nederland van de sterke relatie die Tech Data heeft met partners. Door samen te werken met Tech Data biedt Dell zijn partners een nieuwe mogelijkheid om zijn producten en diensten aan te kopen. Hiermee reageert het bedrijf op de vraag van klanten om gemakkelijker zaken te kunnen doen met Dell.

'De totaaloplossingen van Dell zijn een grote toevoeging op ons bestaande portfolio', zegt Raymond Cohen, director Product Marketing & Sales, Tech Data Nederland. 'De it-markt is voortdurend in beweging en Dell laat zien dat het indirecte verkoopkanaal belangrijk is voor het bedrijf. Deze uitgebreide samenwerking met Dell zal ons helpen te voldoen aan de steeds veranderende en diverse technologiebehoeften van onze klanten in Nederland.'

'De samenwerking tussen Dell en Tech Data geeft resellers die zaken met ons willen doen meer keuze', aldus Wouter Jan Zweers, channel director Benelux bij Dell. 'De laatste jaren is het Dell PartnerDirect-programma exponentieel gegroeid en de samenwerking met onze partners is een essentieel element van onze strategie. Partners zoals Tech Data zijn de spil waar ons succes om draait. We kijken ernaar uit om samen te werken een de oplossingen van Dell naar andere markten te brengen.'

Deze overeenkomst is een gevolg van Dells recente aankondiging over een nieuwe reeks programma's en acties, die het gemakkelijker maken voor partners om samen te werken met Dell. Deze versterken Dells channel-programma en zorgen ervoor dat it-oplossingen efficiënter dan ooit aan de klant worden geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5216659). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.