Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcadis breidt Wi-Fi uit met Xclaim Wireless

 

Alcadis heeft de access points van Xclaim Wireless opgenomen in zijn portfolio Wi-Fi-oplossingen. De producten van Xclaim Wireless voorzien consumenten en klein zakelijke gebruikers van uitstekende Wi-Fi connectiviteit met enkele geavanceerde features.

Xclaim Wireless onderscheidt zich in gebruikersgemak doordat de access points eenvoudig met behulp van de Harmony App geïnstalleerd en beheerd kunnen worden. Hiermee hoeft men geen it-specialist te zijn om in een handomdraai een Wi-Fi-netwerk te realiseren. De access points beschikken over geavanceerde features als dynamic channel selection, band steering, client isolation en airtime fairness waarmee uitstekende Wi-Fi connectiviteit geboden wordt.

De productlijn van Xclaim Wireless bestaat uit indoor (Xi-serie) en outdoor (Xo-serie) access points. 
Xclaim Wireless is een product van Ruckus Wireless. De producten van Xclaim Wireless bevatten echter niet alle features van Ruckus Wireless, zoals Beamflex, Smartmesh en seamless roaming, en kunnen daarom tegen scherpe prijzen in de markt aangeboden worden. Waar de producten van Ruckus Wireless voornamelijk ingezet worden in grootzakelijke omgevingen en op drukbevolkte locaties, richten de producten van Xclaim Wireless zich op de particuliere- en het mkb-segment. In deze segmenten biedt Xclaim Wireless een uitstekende Wi-Fi oplossing tegen een competitieve prijs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5213373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.