Managed hosting door True

Nieuwe website MegaSellers Business Groep

 

De MegaSellers Business Groep heeft de nieuwe website geïntroduceerd.

Met de nieuwe website integreert de MegaSellers Business Groep internet in de bedrijfskolom. Hierbij valt te denken aan automatische ordering, het checken van beschikbaarheid en levertijden van producten en het bijhouden van dagelijks wisselende aanbiedingen. Voor alle IT-producten die klanten reeds hebben aangeschaft kan online de garantieduur opgevraagd worden. Klanten kunnen op deze site ook een eigen wensenlijst opstellen om producten te selecteren en te bewaren om op een later moment te bestellen. Tevens kunnen klanten hun eigen NAW-gegevens online inzien en wijzigen. Deze vernieuwende manier van werken en de samenwerking met Microsoft en HP heeft gezorgd voor vijf nieuwe diensten en afdelingen. Voor de klant is dat nu ook duidelijk te zien op de website.

De afdeling business solutions biedt de klant oplossingen als netwerkbeheer, pc-migraties, Microsoft Navision Solutions, configuratie op maat en financieringsoplossingen. Tevens verleent deze afdeling service op HP-computers en HP-servers. De afdeling geeft bijvoorbeeld advies bij aanschaf van een HP-desktop of server, configuratie, installatie en ondersteuning. Het beheer van het HP IT-park wordt op deze manier bij één organisatie ondergebracht, hetgeen veel voordelen met zich meebrengt. Op de website vindt de klant informatie en contactgegevens, zodat de klant direct bij de betreffende adviseur terechtkomt.

Voor het bestellen van ICT-producten en de logistieke afhandeling daarvan kunnen klanten terecht bij MegaSellers Business Computers. Deze afdeling biedt kleine en middelgrote bedrijven en instellingen de mogelijkheid makkelijk en snel ICT-producten te selecteren en bestellen uit een breed scala van producten. Op de website beschikt de klant over een webshop waar de ICT-producten direct besteld kunnen worden.

De afdeling Business Services bestaat uit ervaren en gecertificeerde specialisten die tijdens kantooruren beschikbaar zijn voor het bieden van telefonische ondersteuning. Tevens is de afdeling een gecertificeerd configuratie en reparatie centrum voor Shi-Tec en HP-apparatuur. Klanten kunnen hier terecht voor installatie, technisch en/of preventief onderhoud, reparatie, netwerkbeheer en support. Op de website vindt de klant alle contactgegevens en informatie.

VIP Account-klanten genieten binnen de MegaSellers Business Groep speciale privileges, zoals een persoonlijke VIP Account Manager, een speciale website, speciale prijzen, technische support, Intermediair tussen fabrikant en klant, speciale aanbiedingen en software licenties. Op de website krijgt de klant een persoonlijke homepage waarin alle afspraken zijn verwerkt en waar de klant ook direct kan bestellen.

Employee Benefits is het vervolg op het pc-privé project. Met een exclusieve inlogcode krijgen medewerkers toegang tot een eigen website waarop aanbiedingen met extra kortingen, bundelvoordelen en uitgebreide garantievoorwaarden vermeld staan. Het voordeel kan oplopen tot 40 procent. Al sinds het begin van het pc-privé tijdperk heeft de MegaSellers Business Groep zich gespecialiseerd in de begeleiding van deze projectmatige trajecten. Het MegaSellers Employee Benefits programma is door vele grote ICT-fabrikanten opgemerkt waardoor meer aantrekkelijke aanbiedingen mogelijk zijn. Op de website krijgen de medewerkers van bedrijven een persoonlijke homepage waarin alle afspraken zijn verwerkt en waar zij ook direct kunnen bestellen.

Door het internet te integreren in de bedrijfskolom kan de MegaSellers Business Groep betere en snellere dienstverlening verschaffen, concurrerender opereren en per saldo een grotere klanttevredenheid nastreven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/520983). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.