Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hekkert Autogroep kan met Open Line toekomst aan

 

Hekkert Autogroep en Open Line zijn een strategische samenwerking aangegaan op ICT gebied. Deze samenwerking start met de uitbesteding van de complete automatisering van Hekkert naar Open Line. De Opel dealer voor geheel Limburg bouwt samen met Open Line een nieuwe infrastructuur op basis van cloud computing. Hekkert en Open Line tekenden hiervoor begin december 2014 een contract.

Mede door de ambitie van Hekkert is de huidige manier van digitaal werken niet meer toereikend. De komende maanden richt Open Line daarom een compleet nieuwe omgeving in en gaat zij de nieuwe ict-infrastructuur van Hekkert in het eigen datacenters beheren. Hekkert gaat gebruik maken van de cloud. Na het project beschikken alle 120 medewerkers van Hekkert over een virtuele desktop. Deze verandering heeft grote impact op de medewerkers en wordt door Open Line zorgvuldig begeleid. Het gehele systeem wordt schaalbaar ingericht zodat de clouddienst flexibel meegroeit met Hekkert.

Jo Verstappen, commercieel directeur Open Line: ‘Open Line is gespecialiseerd op zijn vakgebied. Vanuit dit specialisme hebben we een schaalbare, flexibele, veilige en Nederlandse cloud gebouwd. Ict-omgevingen worden steeds complexer, waardoor het voor grotere organisaties moeilijk is om hun infrastructuur zelf te beheren.’ Peter Hekkert, directeur Hekkert Autogroep: ‘We zijn met Open Line in gesprek gegaan over onze toekomstplannen. Het proactief meedenken en innoverend vermogen van Open Line hebben geleid tot het in hen gestelde vertrouwen. Met deze nieuwe cloud oplossing zijn we goed op de toekomst voorbereid.’

Hekkert Autogroep is Opel dealer voor geheel Limburg. Vanuit zes vestigingen op strategische locaties in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond, Weert en Venlo draagt het met 120 medewerkers bij aan alle aspecten rondom mobiliteit. Van koop tot (private) lease, financieren en verzekeren, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bij al deze activiteiten is het streven om de verwachting van de klant te overtreffen en te investeren in een langdurige klantrelatie.

Open Line is een specialist in het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Met ruim 140 medewerkers is het een stabiele en jaarlijks groeiende organisatie met een groeiend klantenbestand. Meer dan dertigduizend eindgebruikers maken al gebruik van de diensten van Open Line.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5209081). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.