Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Open Line is Best Managed Company in 2014

 

Open Line is door Deloitte en ING uitgeroepen tot Best Managed Company in 2014. Deloitte en ING stellen jaarlijks een overzicht samen van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. De jury benadrukt de innovatieve productenontwikkeling, marktbenadering en intensieve samenwerking met klanten.

Open Line is door de jury beoordeeld als een gedreven, geoliede, klantgerichte en platte organisatie. De jury benadrukt bovendien de innovatieve productenontwikkeling, marktbenadering en de intensieve samenwerking met klanten. Jo Verstappen, commercieel directeur: 'Het behalen van de BMC-kwalificatie bevestigt dat we op de goede weg zijn om onze doelstellingen te halen. Door onze deskundige, gedreven medewerkers en onze goede contacten met Zuyd Hogeschool kunnen wij snel anticiperen op de ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan klanten dat als een synergie werkt voor onze innovaties.' Jean Boren, financieel directeur voegt daar aan toe: 'Door de hoge arbeidsethos van onze medewerkers ligt de productiviteit hoog en dat maakt Open Line een financieel gezond bedrijf.'

Open Line is specialist in het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Met ruim 140 medewerkers is het een stabiele en jaarlijks groeiende organisatie met een groeiend klantenbestand. Het bedrijf beschikt over twee datacenters die dubbel ontsloten zijn. Open Line kent verschillende contractvormen zoals consultancy, managed services & projecten.

Deloitte en ING

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen ze de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro per jaar, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste opeenvolgend jaar, voor de tweede keer samen met ING en in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business en Society.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5206245). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.