Managed hosting door True

Simac behaalt hoogste Cisco-status

 

Simac heeft binnen het Cisco partnerprogramma de hoogste status behaald. Vanaf nu kan de infrastructure solution provider zich presenteren als Gold Certified Partner.

’De doelstelling van ons certificeringprogramma is het opbouwen van expertise bij onze partners,’ aldus Marco Kraak, directeur channels & alliances, Cisco Systems Nederland. ’Certificering als Gold Partner is een bevestiging van Simac’s toewijding om een zo hoog mogelijk kennisniveau inzake bedrijfstoepassingen op basis internettechnologie en klanttevredenheid te bereiken.’ Niet alleen de kennis van communicatie-infrastructuren is bij toekenning van de Gold status van belang, zeker zo belangrijk is de mate van klanttevredenheid. Wim van der Velden, director Simac ICT: ’Uit continue metingen van Cisco bleek dat wij op het gebied van klanttevredenheid in 2002 de nummer één waren van de circa 250 partners die Cisco in noordwest Europa telt.’ ’Uiteraard zijn we verheugd met de toekenning van de Gold-status,’ licht Ed Bezooijen, marketing- en communicatie manager van Simac, verder toe. ’Een Gold Partner krijgt maximale ondersteuning van de Cisco-organisatie, zowel op technisch vlak als bij marketing- en verkoopactiviteiten.’ Het certificeringprogramma van Cisco is ontwikkeld om partners te erkennen in hun succes in het verkopen, ontwerpen en het bieden van een goede service op het gebied van Cisco-oplossingen bij hun klanten. Gecertificeerde partners hebben een uitgebreid trainingsprogramma doorlopen dat hen in staat stelt een hoog kennisniveau te vergaren op verschillende producten en technologieën van Cisco. Daarnaast zijn de partners in staat een passende netwerkoplossing, inclusief service, aan te bieden, die past bij de behoeften van de klant. Cisco onderscheidt Premier, Silver en Gold partners waarbij iedere gradatie van certificering zijn eigen kwaliteitsnormen en eisen aan de partner stelt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.