Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Faytech opent vestiging in Nederland

 

Faytech touchscreen monitoren en touchscreen pc’s opent zijn eerste sales, marketing en service kantoor in Nederland. Faytech touchscreen monitoren, pc’s, kiosken en industriële pc’s zijn al jaren een begrip in Duitsland en China.

Faytech Nederland gaat zich richten op de Nederlandse markt in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor van Faytech in Shenzhen. Een lange tijd is er uitgekeken naar het openen van een sales, marketing en service kantoor in Nederland en Faytech is daarom ook trots op deze aangename ontwikkeling.

Faytech Nederland biedt een brede keuze aan professionele faytech touchscreen monitoren en touchscreen pc’s, kiosk en industriële pc’s voor elk bedrijf, behoefte of omgeving en richt zich met name op de zakelijke markt. Faytech touchscreen monitoren en pc’s zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik, ongeacht de weersomstandigheden en zijn daarom ook uitstekend in te zetten in een industriële omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5197828). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.