Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro en Barracuda gaan samenwerken

 

Joost Aarsen van Barracuda (links) en Kenneth Soechitvan Ingram Micro bekrachtigen de samenwerking met een forse handdruk.)

Met ingang van 17 november neemt Ingram Micro Barracuda Networks op in zijn portfolio. De toevoeging van deze security- en storage specialist is een aanvulling op de value propositie van Ingram Micro. De producten van Barracuda Networks omvatten verschillende markten waaronder content security, networking en application delivery, alsmede storage, bescherming en gegevensherstel.

Kenneth Soechit, senior business unit manager bij Ingram Micro, steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. 'Wij bieden oplossingen voor kleine tot middelgrote, maar ook voor grote, complexe organisaties. Barracuda past naadloos in het IM Datacenter & Networking Infrastructur- concept waarmee we server, security, storage, networking/wireless en it-management-oplossingen bieden. De security-oplossingen van Barracuda zijn daar uitstekend geschikt voor en zijn een hele goede aanvulling op on productportfolio.'

Joost Aarsen,channel account manager nederland bij Barracuda Networks, legt uit: 'Samen met het team van Ingram Micro kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van onze klanten. Bedreigingen nemen toe en met alleen een firewall ben je er niet. Security en storage omvatten verschillende disciplines, zeker nu veel bedrijven de overstap maken naar de cloud. Voor ons is het daarom belangrijk dat er een partij is die ons ondersteunt bij het vinden en bedienen van de juiste partners die eindgebruikers kunnen voorzien van onze oplossingen. Het nieuwe samenwerkingsverband met Ingram Micro helpt ons een snellere schaalvergroting te realiseren en onze producten op een efficiënte manier in de markt te zetten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5196445). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.