Managed hosting door True

Konica Minolta keert terug op CeBIT

 

Konica Minolta neemt na negen jaar weer een eigen stand op de CeBIT, de grootste ict-vak- en handelsbeurs ter wereld. De Japanse printerfabrikant toont onder de vlag van het thema 'ECM, Input/Output Solutions' in Hal 3 een overzicht van zijn document en printmanagement-oplossingen. De CeBIT 2015 vindt plaats van 16 tot 20 maart 2015 in Hannover; China is benoemd tot partnerland en de digitale economie is hoofdthema van de aankomende editie.

Volgens CeBIT is de terugkeer van Konica Minolta als grote standhouder opnieuw een bewijs dat de keuze om zich puur te richten op de zakelijke markt een goede beslissing is geweest. Ook andere printerconcerns zijn op de beursvloer teruggekeerd, zoals Kyocera in 2014.

Topman Ikuo Nakagawa van Konica Minolta stelt dat zijn bedrijf de afgelopen jaren sterk is veranderd en veel meer een it-bedrijf dan alleen een printerfabrikant is geworden. 'Sinds cio's en it-managers onze belangrijkste doelgroep op de zakelijke markt zijn, biedt de CeBIT een sterk platform om hen daar te ontmoeten.'

Konica Minolta levert naast allerhande soorten printers, scanners en kopieermachines ook digitale printoplossingen en software voor documentbeheer en printmanagement. Ook verkoopt het bedrijf gespecialiseerde medische apparatuur, led-verlichtingsproducten en tac-coatings voor polarisers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5190498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.