Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zetes en Centric samen in voice-picking

 

Zetes en Centric Logistics Solutions breiden hun samenwerkingsrelatie uit met sprekersonafhankelijke voice picking. Beide bedrijven werken al tien jaar samen bij het realtime aansturen van magazijnprocessen met behulp van voice picking. Nu is ook de sprekersonafhankelijke Zetes Medea Voice oplossing gecertificeerd voor het Locus WMS van Centric. Daardoor krijgen klanten meer vrijheid in hun oplossing- en apparatuurkeuze en de kans om kosten te besparen.

Zetes Medea Voice is een veelgebruikte oplossing voor voice picking in distributiecentra en magazijnen. Deze bevat het MCL-voice platform voor sprekeronafhankelijke spraakherkenning. De afgelopen jaren is de MCL-software zodanig verbeterd, dat de betrouwbaarheid, snelheid en nauwkeurigheid ervan getrainde oplossingen voorbij is gestreefd. Voor klanten biedt een ongetrainde oplossing als belangrijkste voordelen dat zij sneller productief zijn (geen training voor stemprofiel nodig), het systeem flexibeler kunnen toepassen en meer keuzevrijheid hebben in de te gebruiken voice terminals. Als marktleider op het gebied van voice picking zien Zetes een grote verschuiving van getrainde naar ongetrainde oplossingen ontstaan. Een groot aantal Europese retailers heeft die overstap al gemaakt. Nu Centric Logistics Solutions de Zetes-oplossing heeft gecertificeerd voor Locus WMS, krijgen ook alle gebruikers daarvan toegang krijgen tot de voice picking technologie.

Met voice is het aantal fouten te verkleinen en de productiviteit van order picking te verhogen. Uit de al door Zetes gerealiseerde projecten blijkt dat de ‘total cost of ownership’ van een ongetrainde oplossing lager is dan bij de traditionele getrainde systemen. Omdat Centric Logistics Solutions betrouwbaarheid en kwaliteit voorop stelt, certificeren zij alleen bewezen complementaire oplossingen voor gebruik met hun WMS. Tijdens uitgebreide testen is gebleken dat de sprekersonafhankelijke Zetes Medea Voice-oplossing naadloos samenwerkt met het Locus WMS. Daarom breidt Centric de samenwerking met Zetes uit met deze nieuwe technologie, als alternatief naast de tot nu toe veelgebruikte getrainde oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5190260). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.