Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

E4 Computer Engineering reseller van Bright

 

Handen schudden

E4 Computer Engineering, leverancier van complete en customized oplossingen voor high performance computing (HPC) en enterprise datacenters, gaat toetreden tot het resellernetwerk van Bright Computing, leverancier van managementoplossingen voor clusters en clouds. E4 kan door de overeenkomst de Bright Cluster Manager inzetten bij het bouwen van hun HPC-datacenters.

Het Italiaanse E4 Computing Engineering is betrokken bij een groot aantal HPC-projecten en werkte al vaak met de Bright Cluster Manager, onder andere tijdens de bouw van het CERN-cluster voor onderzoek naar elementaire deeltjes. Door de resellerovereenkomst kan E4 de hoogwaardige clustermanagementoplossing inzetten voor al zijn projecten. De Bright Cluster Manager maakt het instaleren, configureren, schalen, aansturen en beheren van een cluster eenvoudig. Een aantal van de grootste en meest complexe clusters in de wereld werkt momenteel met de Bright Cluster Manager, waaronder twintig bedrijven uit de Fortune 500.

'Het bouwen van een HPC-cluster kan alleen met goede partners. Door de Bright Cluster Manager te voeren kunnen we klanten de beschikking geven over een krachtige en gebruiksvriendelijke monitoring- en beheertool voor HPC clusters voor big data en cloud omgevingen. Het is echt een versterking van het portfolio van E4 Computer Engineering', zegt Cosimo Gianfreda, cto en medeoprichter bij E4 Computer Engineering.

'Ons resellernetwerk breidt snel uit en we zijn verheugd dat we nu ook E4 Computer Engineering mogen verwelkomen als reseller van de Bright Cluster Manager', zegt Matthijs van Leeuwen, ceo en oprichter van Bright Computing. 'Er is veel behoefte aan beheersoftware die grote HPC-datacenters beheersbaar en bestuurbaar maken en wij zien de interesse daarin toenemen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5189478). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.