Managed hosting door True

The Human Network neemt Andarr over

 

Overname

The Human Network (THN), dienstverlener van onder meer ict-diensten, neemt ict-consultant Andarr over. De ongeveer zestig mensen die bij Andarr werken, worden toegevoegd aan het netwerk van THN. Door de overname versterkt THN zijn ict-tak. Volgens de koper vormt Andarr met advieswerk rondom complexe ict-infrastructuren een belangrijke aanvulling op het aanbod van ict-diensten.

The Human Network (THN) bestaat onder meer uit vijf andere ict-bedrijven: QoppoConsult (testen), BI Consult (business intelligence), Eporta Consult (.net ontwikkeling), XAP Consult (SAP) en SuperConsult (Oracle). Daar komen nu ongeveer zestig Andarr-consultants met kennis van migraties en transities van complexe ict-infrastructuren bij. Andarr boekte zelfstandig een jaaromzet van ongeveer acht miljoen euro.

THN biedt vanuit elf gespecialiseerde bedrijven professionele diensten aan op vakgebieden zoals procesverbetering, hr en ict. Bij het bedrijf werken tweehonderd professionals die gezamenlijk een omzet behalen van ongeveer 22 miljoen euro per jaar.

Zelfstandig bedrijf

In een toelichting schrijft de koper: 'Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat Andarr als zelfstandig bedrijf binnen THN blijft functioneren. Daar waar dat iets toevoegt voor het ontwikkelen van kennis en het bedienen van klanten zal de samenwerking met andere bedrijven binnen The Human Network worden gezocht.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184843). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.