Managed hosting door True

Bechtle levert gemeenten Zuid-Holland hardware

 

Handen schudden

Bechtle direct heeft een overeenkomst gesloten met de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Westland voor het leveren van een breed scala aan hardware-oplossingen. De aanbesteding is onderdeel van de plannen van beide gemeenten om het ‘het nieuwe werken’ te promoten.

Met de levering van onder andere desktops, thin cliënts, laptops, servers, af-drukapparatuur, scanners, en tablets levert Bechtle een kantoorconcept dat voldoet aan de huidige standaard. Daarbij is de centrale huisvesting van werknemers als uitgangspunt genomen. 'De overeenkomst onderstreept het vertrouwen van lokale overheden in Bechtle’s probleemoplossende vermogen op het gebied van grootschalige it-projecten', zegt Bart Roijakkers, business unit manager publieke sector bij Bechtle direct. 'Onze werkwijze, waarin we actief meedenken combineren met solide logistiek en scherpe pricing, bleek voor beide gemeenten de bepalende factor te zijn voor de invulling van deze aanbesteding. Ook de voordelen van ons bestelplatform ‘bios’ heeft een rol gespeeld in de totstandkoming van de samenwerking.'

Voor beide gemeenten biedt de schaalgrootte een flexibelere bedrijfsvoering. Zo wordt er door specialisatie, kennisverbreding en een efficiëntere bezetting beter aangesloten op de behoefte van burgers en medewerkers in het verder digitaliseren van de producten en diensten van de gemeenten. De overeenkomst, die sinds 1 juli 2014 van kracht is, loopt minimaal drie jaar, met de optie tot verlenging van een jaar. Naar verwachting zal de overeenkomst met gemeente Westland op 1 februari 2015 van start gaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184823). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.