Managed hosting door True

Bol ICT neemt PCX ICT Solutions over

 

Bol ICT uit Groningen neemt PCX ICT Solutions uit Assen over. Door de overname hoopt Bol ICT zijn marktpositie in het noorden van Nederland te versterken. PCX ICT Solutions is in 2013 ontstaan uit een fusie van PCX computers en Blencom. Het bedrijf blijft onder eigen naam actief in de markt. Andre Blok blijft aan als operationeel directeur. De veertien personeelsleden treden in dienst bij de nieuwe eigenaar.

De bestaande vestiging in Assen van PCX blijft gehandhaafd. Oud-eigenaar van het overgenomen ict-bedrijf, Hermen Hoorn, blijft als adviseur aan de onderneming verbonden. Door de overname krijgen de klanten van PCX toegang tot de proactieve netwerkdiensten, cloudoplossingen en outsourcing-diensten van Bol ICT.

Bol ICT bestaat sinds 1987 en richt zich op netwerkbeheer in de zakelijke markt. De ict-dienstverlener levert sinds 2007 eigen cloudoplossingen voor ict-beheer vanuit het SIG-datacenter in Groningen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184759). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.