Managed hosting door True

Team Venture zoekt beste ondernemersteam

 

Team Venture, een platform voor teamondernemerschap, reikt voor de tweede keer de Entrepreneur Team Award uit aan het 'beste ondernemersteam van Nederland'. Tot en met 3 november kunnen kandidaten, die via hun samenwerking sterk hebben gepresteerd, zich aanmelden. Het winnende team krijgt een op maat gemaakte promotiefilm voor het bedrijf, de gelegenheid om te pitchen bij een matchmakingbijeenkomst van InvestorMatch en toegang tot het wereldwijde netwerk van ict-dienstverlener Accenture.

Tot en met maandag 3 november is de inschrijving geopend en kunnen ondernemersteams zich onder bepaalde voorwaarden aanmelden via www.teamventure.nl. Uit alle aanmeldingen wordt een long-list van maximaal tien ondernemersteams geselecteerd. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Ton van Mil (Economic Board Utrecht), zal een top drie nomineren, die tijdens het ‘Samen Sterker Symposium’ op 20 november 2014 een presentatie houden. Daarna wordt de winnaar bekendgemaakt.

Team Venture is een platform, gericht op het faciliteren en stimuleren van teamondernemerschap. Kernactiviteit is het matchen van ondernemers die een compagnon zoeken om samen een bedrijf mee te starten of op te schalen. Team Venture is een initiatief van Economic Board Utrecht (voorheen Taskforce Innovatie Regio Utrecht), Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het ministerie van Economische Zaken en de provincie Utrecht in het kader van de stimuleringsregeling Pieken in de Delta.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.