Managed hosting door True

Samenwerking Alcatel en fSONA

 

Alcatel heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met fSONA Communications, producent van Free Space Optics (FSO)-oplossingen voor draadloze optische verbindingen.

Alcatel integreert de FSO-subsystemen van fSONA in haar bestaande draadloze transmissie- en netwerkmanagementsystemen. Hierdoor wordt het mogelijk snel en eenvoudig de ’last mile’ te overbruggen en innovatieve breedbanddiensten aan te bieden. Als resultaat van deze samenwerking introduceert Alcatel binnenkort twee nieuwe producten. De Alcatel 9600 FSO biedt een draadloze SDH/SONET-verbinding met een hoge capaciteit terwijl de Alcatel 9400 FSO een draadloze PDH-verbinding biedt met een lagere capaciteit. Deze producten maken gebruik van laserstralen die ongevaarlijk zijn voor het menselijk oog. Draadloze optische systemen bieden flexibele en betrouwbare verbindingen voor vaste en mobiele infrastructuren, utiliteitsnetwerken en bedrijfsnetwerken, zonder dat daar licenties voor nodig zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.