Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netop stelt XEU aan als distributeur

 

Georgina Beels, sales & marketing manager XEU

Netop, de in de VS en Denemarken gevestigde leverancier van remote access- en remote control-oplossingen, stelt XEU aan als distributeur voor de Benelux. 'Met XEU levert Netop de oplossingen waar de klanten om vragen', zegt Kurt Bager, ceo Netop Business Solutions.

Netop heeft dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van oplossingen voor remote support en behoort daarmee naar eigen zeggen tot de leidende ondernemingen in dit marktsegment. De software van Netop wordt gebruikt bij meer dan de helft van de Fortune 100-organisaties, bij 23 procent van de grootste retailers en bij meer dan 40 procent van ’s werelds grootste banken.

'We zien de Benelux als sleutelmarkt voor onze remote support-oplossingen en hechten groot belang aan een sterkere aanwezigheid in die regio', zegt ceo Kurt Bager. 'XEU is gespecialiseerd in beveiligingssoftware en past daarom naadloos bij Netop. Samen zijn we in staat te voldoen aan de behoeften van klanten in de Benelux en zullen we snel kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt.' 

Georgina Beels, sales & marketing manager bij XEU, herkent in de markt een sterk groeiende aandacht van organisaties voor de veiligheid van netwerken, systemen en data. 'Om die reden werkt XEU in de Benelux graag samen met Netop. Netop biedt een uitermate veilige, alles-in-één remote support-oplossing waarop men kan vertrouwen in complexe 24/7-omgevingen', zegt Beels. 'Wij merken dat klanten op zoek zijn naar veilige remote access- en remote control-oplossingen die gemakkelijk centraal te beheren zijn en die de compliancy-regels van de industrie naleven.' Door de samenwerking met Netop heeft XEU nu een optimaal aanbod voor de zorg, overheid en de financiële sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5183347). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.