Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Copaco ook distributeur van Dell Software

 

Copaco en Dell gaan hun samenwerking verder uitbreiden. Copaco is vanaf nu ook distributeur van Dell Software. Hierdoor kan Copaco samen met zijn partners complete end-to-end oplossingen aanbieden aan ondernemingen in de Benelux op basis van het Dell productportfolio bestaande uit hardware en software.

Het huidige Dell Software-portfolio bestaat uit meer dan tweehonderd verschillende oplossingen. Copaco voert Dell softwareproducten in de range van data protectie, security, systems management en informatie management.

Met de softwareoplossingen van Dell beschikken partners over uitgebreide middelen om de uitdagingen bij hun klanten aan te pakken en hun bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Of het nu gaat om beheer van virtualisatie en cloud computing, veilig toegangsbeheer voor mobiele gebruikers of het optimaal gebruik maken en beveiligen van data. Dell streeft ernaar al zijn oplossingen met elkaar te integreren, waardoor er een volledige end-to-end Dell-oplossing ontstaat. Dankzij de schaalbare, geïntegreerde bedrijfssoftwareoplossingen van Dell kunnen gebruikers hun netwerken, toepassingen, systemen, eindpunten, apparaten en gegevens eenvoudiger beveiligen en beheren. Hierdoor profiteert men optimaal van de technologie.

De strategie van Dell Software is erop gericht om steeds meer oplossingen en/of diensten via partners te verkopen. Copaco gaat in samenwerking met Dell nieuwe en bestaande partners ondersteunen met trainingen en business development.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5181331). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.