Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro gaat in zee met Yusen Logistics

 

Met ingang van 6 oktober is Ingram Micro de samenwerking aangegaan met Yusen Logistics. Daarmee biedt Ingram Micro een full service concept voor printers en multifunctionals. Het verlenen van de extra services komt voort uit een toenemende vraag van de resellers om het traject van aanschaf tot daadwerkelijke implementatie volledig uit handen te nemen.

Yusen Logistics kan voor de resellers van Ingram Micro de installaties en netwerkimplementaties verzorgen bij hun eindklanten. De uitgebreide serviceverlening omvat het inplannen van afspraken bij de eindklant uit naam van de reseller, het transport naar de klant, de installatie op de eindlocatie, het geven van instructies aan bedienend personeel en het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Met het aanbieden van de professionele dienstverlening van Yusen Logistics zet Ingram Micro een volgende stap in het one-stop-shop model.

Yusen Logistics heeft een Benelux dekking, maar levert ook aan het buitenland en is voor Xerox de enige officieel geaccrediteerde Logistic Service Provider (LSP) in de Benelux. Naast Xerox verzorgen zij ook voor andere merken de levering en de installatie.

Michiel van Dam, senior field sales printing, is enthousiast: 'De samenwerking met Yusen Logistics komt voort uit het in staat kunnen zijn om onze klanten te ontzorgen. In plaats van het zelf moeten regelen van transport, installatie en implementatie biedt Ingram Micro middels Yusen Logistics een professionele en internationale dienstverlener. Zij zijn in staat om op dat vlak maatwerk en kwaliteit te bieden en daarmee sluit Yusen Logistics naadloos aan op onze services en producten en daarmee op onze gedachten over klantgericht werken.'

Richard Engelkes, sales executive contract logistics bij Yusen Logistics, is blij: 'Yusen Logistics heeft goed geluisterd naar de wens van de resellers, om een one-window concept waar service en service-logistiek in elkaar zouden smelten. Na uitgebreid onderzoek en contact-leggen met diverse partijen is het Ingram Micro die dezelfde geluiden had gehoord en hier op wilde anticiperen. Met dit concept kan Ingram Micro extra toegevoegde waarde bieden als totaaloplosser en Yusen Logistics kan zich verder ontwikkelen als serviceprovider die machines print-ready kan opleveren. Twee partijen, one window.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5181073). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.