Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MCS officieel distributeur WebWayOne

 

Alarmbellen

Het Britse Webwayone, specialist in alarmsignalering en bewaking op afstand, heeft officieel het distributeurschap van MCS voor de Benelux bekrachtigd. Dit biedt bedrijven in de Benelux de mogelijkheid hun alarminstallatie via dual path signalling (ip/gprs) te koppelen met een tiental gecertificeerde alarmcentrales.

Beveiliging- en brandalarminstallaties bij bedrijven (en particulieren) zijn van oudsher via een analoge lijn verbonden met de alarmcentrale. Deze analoge lijnen gaan echter verdwijnen. De huidige regelgeving schrijft bovendien voor dat er in de toekomst (afhankelijk van de risicoklasse) sprake dient te zijn van een zogenoemde dual path signalering (twee typen verbindingen; in geval van uitval). MCS biedt hiervoor een oplossing met de Webwayone ip/gprs-alarmeringsverbinding. Integratie met de bestaande particuliere alarmcentrales wordt gegarandeerd, zodat er altijd opvolging plaatsvindt van een alarm. De werkwijze verhoogt de beveiliging, beperkt de operationele kosten, biedt mogelijkheden voor onderhoud op afstand (remote beheer) en voldoet aan de nieuwe regelgeving.

John van Nijnatten, directeur MCS, geeft aan dat Webwayone’s oplossing perfect aansluit bij het huidige MCS machine-to-machine portfolio. ‘Met Webwayone kunnen we de groeiende vraag naar ip/gprs-alarmering invullen en onze huidige partners ondersteunen met de meest geavanceerde alarmeringsoplossing op de markt’.
Daren Ashfield, Webwayone global sales manager, licht toe dat MCS met de lange ervaring op ip- en gprs-gebied perfect aansluit bij de Webwayone-visie. Piet Voorneveld, Webwayone’s country manager, zal nauw samenwerken met MCS waardoor zowel support als logistiek gegarandeerd is voor bestaande en nieuwe klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5180264). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.