Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tilaa voldoet aan ISO- en PCI-DSS-normen

 

Certificaat

Tilaa, specialist op het gebied van infrastructuurhosting in de cloud, is officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001 en heeft de PCI-DSS-accreditatie behaald. Deze normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en creditcardbeveiliging bevestigen dat Tilaa aan de hoogste eisen voldoet.

Gerben van de Ven, ceo van Tilaa: 'Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. De certificeringen geven een bevestiging dat we kwaliteit en beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het certificeringtraject bleek dat we zelf strengere technische eisen stellen dan voor een certificering vereist is. De processen zelf waren grotendeels op orde, nu zijn ze ook gedocumenteerd en formeel vastgelegd. De certificeringen dwingen ons om kritisch te blijven kijken naar onze werkwijze door jaarlijks terugkerende audits.'

ISO 9001:2008 is de standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze borgt dat Tilaa klanttevredenheid continu verbetert, handelt in overeenstemming met wettelijke eisen en controle heeft over zijn interne processen. ISO 27001:2013 is de internationale standaard voor beveiligingsmanagement. Hierin staan de eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een goed gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Deze standaard is gericht op het beschermen van informatiebronnen.

De Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS v3) garandeert dat het Tilaa cloud-platform gecertificeerd is voor afhandeling en opslag van creditcardinformatie, betalingstransacties en gevoelige klantinformatie. De PCI-DSS accreditatie helpt organisaties gegevens van kaarthouders te beschermen en misbruik te voorkomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5179258). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.