Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell viert succes op conferentie in Brussel

 

Op 17 september vond de zesde editie van de jaarlijkse Partnerdirect Solutions Conference van Dell plaats. Op het evenement bevestigde Michael Dell de blijvende toewijding van het bedrijf aan de channel partners. Ook heeft Dell de winnaars van de Partner of the Year awards 2014 bekend gemaakt. Softcat werd verkozen tot Europees Partner van het jaar en Scholten Awater werd bekroond met de award voor Nederlandse Partner van het jaar 2014.

Tijdens zijn toespraak benadrukte Michael Dell het belang van de channel voor Dells zakelijke strategie op lange termijn. Hij wees op de indrukwekkende groei en voortvarendheid van Dells channel-activiteiten in Europa en wereldwijd.

De Partnerdirect Solutions Conference bracht managers van Dell’s preferred en premier partners bij elkaar om de continue groei van het Parterdirect-progamma te vieren. Dell heeft inmiddels 158 premier level partners in EMEA, een groei van 33 procent ten opzicht van het laatste jaar.

Tijdens de conferentie heeft Dell aan negen premier en preferred partners in EMEA awards uitgedeeld. Zij ontvingen deze awards voor het leveren van uitstekende klantoplossingen en hun groei in 2014. Scholten Awater is verkozen tot Nederlandse partner van het jaar voor het aantrekken van een groot aantal nieuwe klanten voor zowel Dell Client Solutions als Dell Enterprise Solutions.

'Onze partners zijn een onderdeel van het Dell-verhaal en als zij slagen, dan slaagt Dell ook. We investeren in onze channel partners om samen door te groeien. Dit is geweldig, zeker als je kijkt naar de kansen die nog voor ons liggen', zegt Michael Dell, chairman en ceo van Dell

'Wij doen ons best om het voor partners zo makkelijk mogelijk te maken om zaken te doen met Dell en het is mooi om te zien dat het zich uitbetaald. Wij kijken ernaar uit om met ons werk in de channel door te gaan om zo het succes en de groei van Dells Partnerdirect-progamma voort te zetten in de toekomst', zegt Wouter Jan Zweers, channel director Benelux/Ierland bij Dell.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5174520). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.