Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LeaseWeb komt met Referral Partner Program

 

LeaseWeb, een van de grotere hosting merken ter wereld met een uitgebreid portfolio aan on-demand cloud infrastructuur, heeft een wereldwijd channel Referral Partner Program gelanceerd. Het LeaseWeb Referral Partner Program heeft een duidelijke commissiestructuur en biedt kanaalpartners de mogelijkheid om eenvoudig additionele inkomstenbronnen aan te boren, met maandelijkse recurring fees die kunnen oplopen tot 16 procent.

Het LeaseWeb Referral Partner Program is specifiek ontwikkeld voor bedrijven die zelf niet in de Infrastructure-as-a-Service (IaaS) markt actief zijn, maar wel een IaaS gerelateerde klantbehoefte signaleren. Het programma richt zich op potentiële partners wereldwijd, waaronder it-consultants, system integrators, managed service providers (msp’s), applicatie ontwikkelaars en web designers. Referral Partners kunnen het volledige it-infrastructuur portfolio van LeaseWeb aan potentiële klanten aanbieden, met oplossingen zoals bare metal servers, public, private en hybride cloud, en content dilivery network (cdn). Zodra een klant is aangedragen, verzorgt LeaseWeb het offertetraject en de set-up van de infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5173633). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.