Managed hosting door True

Distributie Scapa Technologies via CDG

 

Scapa Technologies, fabrikant van gespecialiseerde stress testing oplossingen, expandeert haar werkterrein in Europa door als eerste een distributiecontract voor de Benelux-regio af te sluiten met CDG Europe.

Scapa StressTest for Citrix MetaFrame, dat sinds maart 2002 op de markt is, is een complete technologie voor het stresstesten van Citrix MetaFrame omgevingen. Scapa StressTest wordt ingezet om implementatietijd te reduceren, onzekerheden over schaalbaarheid en performance weg te nemen, exacte hardware-eisen te bepalen en de effecten van het toevoegen of wijzigen van applicaties en gebruikers te meten. Hierdoor helpt Scapa een organisatie bij het voorkomen van downtime, het verhogen van de productiviteit en het leveren van betrouwbare diensten. Door deze nieuwe en innovatieve aanvulling op haar assortiment kan CDG haar resellers en hun eindgebruikers in de Benelux nu nog meer zekerheid en betrouwbaarheid bieden in de veelal bedrijfskritische Citrix MetaFrame omgevingen. Rashied Akrum, algemeen directeur CDG: ‘We zijn zeer verheugd Scapa StressTest for Citrix MetaFrame en het Scapa Expedite reseller programma aan onze Server-Based Computing resellers aan te bieden. Het biedt hen het onderscheidende vermogen potentiële probleemgebieden te detecteren en klanten garanties af te geven inzake schaalbaarheid en performance.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.