Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco benoemt WeSecure tot Gold Partner security

 

Netwerkbeveiliging specialist Wesecure is door Cisco benoemd tot Gold Partner op het security portfolio. Met deze nieuwe status behoort Wesecure tot een select gezelschap van partners met de hoogste Cisco status.

Wesecure was al Gold Partner van Sourcefire voor de Intrusion Prevention-systemen. Sourcefire is recent overgenomen door Cisco. Vanwege de unieke expertise en het succesvol voeren van het Sourcefire-portfolio heeft Wesecure de sprong kunnen maken naar de het Gold-niveau voor wat betreft het Cisco security-portfolio.

Sebastiaan Kors, sales manager bij Wesecure zegt 'erg blij te zijn met de hoogste Cisco-partnerstatus, maar is voor ons ook een logisch gevolg van de investeringen die we hebben gedaan in het Sourcefire product portfolio en de klanten die we de laatste jaren hebben opgetekend, waaronder de grootste en de best beveiligde netwerken in Nederland. Een implementatie van intrusion prevention systemen zoals Sourcefire vereist de nodige kennis en kunde van netwerk security om adequaat in te richten. Deze kennis nemen we nu mee als Cisco Gold Partner voor de overige productlijnen.'

Fred Noordam, area manager Benelux , cyber security van Cisco Nederland: 'Voor Cisco wordt security nog belangrijker dan het nu al is. Dat betekent dat ook onze partners, zoals Wesecure, een grotere rol gaan spelen op security-gebied. Cisco heeft een geïntegreerde beveiligingsaanpak ontwikkeld die ‘before, during and after’ een aanval bescherming biedt. Security wordt ook steeds meer een onderdeel van alle architecturen. Daarom is integratie cruciaal om tot een optimale beveiliging te komen. Wesecure heeft nu alles in huis om onze klanten hiermee te helpen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5157430). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Cisco kent geen Gold Partnerstatus op het Security portfolio. Wat waarschijnlijk hier wordt bedoeld is dat WESECURE de status Master Security heeft behaald. Voor Gold Partner moet een partner ook voldoen aan alle eisen van de architecturen Data Center, Collaboration en Borderless Networks en over 4 CCIE beschikken.

Alleen dan mag de partner het Cisco Gold partner logo voeren.

Fast Lane is gespecialiseerd Cisco Learning Partner en adviseert Cisco en NetApp partners in het behalen en behouden van hun partner status volgens het vendor partner programma. www.flane.nl.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.