Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 en VMware combineren technologieën

 

F5 Networks en VMware bieden wederzijdse ondersteuning voor F5’s BIG-IQ managementplatform en VMware’s NSX virtualisatieplatform. De combinatie van de twee platformen zorgt voor een koppeling tussen de netwerkservice-automation van VMware en het management van application delivery services van F5. Hierdoor zijn netwerk- en applicatieservices voor lagen 2-7 in software defined datacenters sneller toe te passen.

Het uitrollen van services voor nieuwe applicaties - of veranderde parameters, hoe klein ook - is een langdurig, handmatig proces. De combinatie van de F5- en VMware-technologie stelt gebruikers in staat gebruik te maken van BIG-IP services via NSX Manager als onderdeel van het normale deployment-proces van een virtuele machine. Hierdoor wordt de benodigde tijd verkleind van dagen naar minuten.

Het doel is om het voor gebruikers makkelijker te maken om additionele voordelen te behalen door de technologieën te combineren. De software defined application services sluiten aan op VMware gebaseerde datacenters. Er zijn nog meer mogelijkheden tot samenwerking om functionaliteit toe te voegen, zonder het geheel complexer te maken en de effectiviteit van datacenters en cloudtoepassing te vergroten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5157316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.