Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Palo Alto Networks trekt band aan met Westcon

 

Palo Alto Networks en Westcon Group breiden hun wereldwijde distributieovereenkomst uit. Deze overeenkomst opent in de hele wereld nieuwe markten voor het beveiligingsplatform voor bedrijven en is een stimulans voor resellers die gebruik maken van de sterk geïntegreerde distributiemogelijkheden.

Palo Alto Networks en Westcon Group hebben al enkele jaren regionale distributieovereenkomsten. Doordat de teams en processen wereldwijd op één lijn worden gebracht, zullen de bedrijven binnenkort samenwerken in meer dan veerig landen. De komende jaren zullen Palo Alto Networks en Westcon Group samen investeren om optimaal te kunnen profiteren van hun samenwerking, waarbij resellers toegang krijgen tot een volledig ecosysteem van technologie en hun voordeel kunnen halen uit efficiëntere wereldwijde bedrijfsprocesssen.

'Palo Alto Networks is altijd een belangrijke partner geweest voor onze beveiligingstak', aldus Dolph Westerbos, ceo van de Westcon Group. 'Het in lijn brengen van onze wereldwijde samenwerking is gewoon erg zinvol. Hiermee krijgen onze resellers en onze servicepartners toegang tot een breder en consistenter beveiligingsportfolio over de hele wereld en kunnen we de technische en markttechnische expertise van Westcon benutten voor het creëren van nieuwe omzetmogelijkheden.' 

'Westcon Group is al jarenlang een waardevolle bondgenoot voor Palo Alto Networks', aldus Mark McLaughlin, ceo van Palo Alto Networks. 'We zijn erg blij dat we nu een grote wereldwijde distributiepartner hebben die samen met ons succes wil boeken op een wereldmarkt die met smart wacht op een solide en professioneel beveiligingsplatform van de volgende generatie.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5156478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.