Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CAD & Company is Autodesk BIM360 adviseur

 

Autodesk heeft CAD & Company op basis van bewezen proceskennis en ervaring benoemd tot ‘BIM 360 Advisor’. Wereldwijd hebben slechts tien partners deze status behaald, waaronder twee in de Benelux. Op basis daarvan is CAD & Company geautoriseerd om de bouwkundige cloudoplossingen van Autodesk zelfstandig bij klanten te implementeren en de toepassing ervan technisch te ondersteunen.

Autodesk BIM 360 is een oplossing om via de cloud samen te werken aan bouwprojecten. Vanaf het ontwerpstadium tot en met de oplevering en voor opdrachtgevers tevens in de onderhoudsperiode. 'De grootste voordelen van BIM 360 zijn de voor iedereen duidelijkere communicatie en het transparantere informatiegebruik', zegt Rob Oud, directeur en inspirator van CAD & Company. 'Dat voorkomt veel kostbare fouten en verhoogt de efficiency van alle betrokken partners. Omdat een Bouwwerk Informatie Model (BIM) tijdens het project steeds groter wordt, is de cloud een ideale omgeving om alle data eenvoudig centraal te beheren en laagdrempelig toegankelijk te maken voor gebruik op de bouwplaats.'

CAD & Company onderscheidt zich als Autodesk-partner niet alleen in kennis en ervaring, maar ook met de Gegarandeerd goed-implementatiemethode. Behalve dat daarmee risico’s tot een minimum worden gereduceerd, zijn klanten er ook sneller door productief.

BIM 360 van Autodesk bestaat uit twee complementaire oplossingen, te weten BIM 360 Glue voor de ontwerp- en voorbereidingsfasen en BIM 360 Field voor de uitvoering en onderhoudsfasen van projecten. 'Architectenbureau De Jong Gortemaker Algra is een voorbeeldklant die met BIM360 Glue het samenwerken in projecten heeft verbeterd', aldus Oud. 'BIM 360 Field biedt uitgebreide functionaliteit om met grote modellen overal op de bouwplaats te werken, om de kwaliteit te controleren of opleveringsinspecties uit te voeren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5155388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.