Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DearBytes gecertificeerd voor McAfee SIEM

 

Beveiligingsspecialist DearBytes is door McAfee gecertificeerd voor het verlenen van eerste- en tweedelijns ondersteuning voor het risk & compliance-portfolio van het bedrijf.

Met het behalen van de McAfee Authorized Support Provider (MASP)-status kan DearBytes zakelijke klanten in de Benelux en Duitsland ondersteuning bieden voor onder andere McAfee Enterprise Security Manager (SIEM), McAfee Application Control (application whitelisting) en McAfee Vulnerability Manager (scannen op kwetsbaarheden). DearBytes is al sinds 2012 MASP voor de McAfee Endpoint Security-oplossingen. Met de MASP-status heeft DearBytes tevens rechtstreeks toegang tot de derdelijns supportspecialisten van McAfee.

'DearBytes biedt al geruime tijd diensten voor de oplossingen uit het Risk & Compliance-portfolio van McAfee', aldus Erik Remmelzwaal, algemeen directeur van DearBytes. 'Deze nieuwe MASP-certificering toont aan dat we over de benodigde expertise en ervaring beschikken om organisaties 24/7 te ondersteunen bij het effectief beheren en configureren van deze oplossingen. Bovendien verplicht dit ons om deze expertise op peil te houden.'

DearBytes is ervan overtuigd dat het met deze certificering toegevoegde waarde kan bieden aan organisaties die hun it-beveiliging naar een hoger niveau willen brengen. Remmelzwaal: 'Er is op dit moment veel vraag naar SIEM (Security Information & Event Management)-oplossingen; enerzijds vanuit wet- en regelgeving, anderzijds vanuit de groeiende behoefte om meer inzicht te krijgen in beveiligingsincidenten en hier sneller op te reageren. Organisaties beschikken echter zelf vaak niet over de kennis om dit soort geavanceerde oplossingen goed te beheren. DearBytes kan hierin ondersteuning bieden, door middel van onze Nederlandstalige helpdesk. We kunnen desgewenst zelfs het volledige beheer van een SIEM-oplossing overnemen.'

DearBytes is een van de twaalf MASP-partners die McAfee wereldwijd telt en is naar eigen zeggen de enige voor de Benelux en Duitsland. Klanten van DearBytes zijn onder andere Binckbank, ASML, het ministerie van Economische zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I) en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5154499). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.